Uudet joka suuntaan joustavat suojahousut

  Housuissa on helppo liikkua 711 – joka suuntaan joustava huomiovaatekangas 
  Mon, 30 Nov 2020
  Pystytkö liikkumaan vapaasti kaikkiin työtehtäviesi edellyttämiin asentoihin? Joustavat työvaatteet ovat viime vuosina yleistyneet. Nyt saatavana on myös joustavia, EN ISO 20471 -standardin mukaan sertifioituja huomiovaatteita. Erityisesti malliston housut tarjoavat aivan uudenlaista käyttömukavuutta ja liikkumisen vapautta.

  MASCOT® ACCELERATE SAFE -uutuusmalliston lanseeraus toi MASCOTin valikoimaan sertifioidusti näkyviä, joka suuntaan joustavia työhousuja. Vasta kehitettyä ja perusteellisesti testattua 711-kangaslaatua ovat odottaneet hartaasti monet MASCOTin joustavia työhousuja kokeilleet. Nyt heille on tarjolla myös sertifioidusti näkyvä vaihtoehto. Joustavien ja kevyiden housujen terävät ja nykyaikaiset linjat sopivat yrityksille, jotka haluavat ilmaista yritysprofiiliaan työvaatteiden avulla.

  Uusia huomiovaatteita kaikille

  Mallistossa on työvaatteita sekä miehille että naisille, kolme fluoresoivaa väriä ja useita eri tehostevärejä. Eri toimialojen yritykset voivat siis joustavasti koostaa juuri omalle alalle ja omiin mieltymyksiin sopivat kokonaisuudet.

  Voittamattoman mukava

  MASCOT® ACCELERATE SAFE -malliston 711-kankaasta valmistettujen uusien huomiohousujen tunnusmerkkejä ovat keveys, näkyvyys ja käyttömukavuus. Housut joustavat joka suuntaan ja myötäilevät kehon liikkeitä niin polvillaan kuin seisaallaankin työskennellessä. Koska elastinen kangas palautuu venytyksen jälkeen ennalleen, housut pitävät muotonsa jatkuvassakin käytössä. Kangas painaa vain 265 g/m2, ja käyttömukavuutta on mietitty joka näkökulmasta: housujen nurja puoli on pehmeä, ja päällyspuoli on käsitelty vettähylkiväksi.

  Huomiota herättävän sporttinen design

  MASCOTin 711-kankaasta valmistettujen huomiohousujen sertifioidut heijastimet on sommiteltu epäsymmetrisesti ja vinoon. Tämä uudenlainen design tekee housujen ulkoasusta hoikentavan ja dynaamisen. Koska heijastimet venyvät ja niihin on viilletty koloja, ne eivät heikennä housujen ainutlaatuista liikkumisen vapautta. Hihoissa ja lahkeissa näkyvä satelliittikuvio on tuttu MASCOT® ACCELERATE -mallistosta.

  Paljon käteviä yksityiskohtia ja taskuja

  711-kankaasta valmistetuissa housuissa ei ole tingitty kätevistä yksityiskohdista. Niissä on etu- ja takataskut, nappi veitsenpidikkeen kiinnittämistä varten ja reisitasku, jonka sisällä on erillinen puhelintasku.

  Polvitaskujen CORDPolvitaskujen CORDURA®-vahvikkeet varmistavat, että housut kestävät pitkän työpäivän haasteet, ja polvitaskujen säätäminen vähentää polvillaan työskentelyn aiheuttamaa kuormitusta. Polvipehmusteet pitää säätää juuri oikealle kohdalle, jotta ne suojaavat polvia optimaalisesti. URA®-vahvikkeet varmistavat, että housut kestävät pitkän työpäivän haasteet, ja polvitaskujen säätäminen vähentää polvillaan työskentelyn aiheuttamaa kuormitusta.

  MASCOT® ACCELERATE SAFE -malliston taskuläppien materiaali hylkii likaa erityisen tehokkaasti. Kun tahrat eivät tartu kankaaseen, housut pysyvät pidempään siisteinä.

  19031-711 MASCOT® ACCELERATE SAFE -housut – riipputaskut ja polvitaskut

  19479-711 MASCOT® ACCELERATE SAFE -housut – polvitaskut

  MASCOTin riipputaskut 19450-126 on helppo kiinnittää 19479-711-housuihin napeilla.