Kiinnitätkö huomiota jalkapöydän suojaamiseen

?
MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY – tukevat ja kulutuksenkestävät jalkineet Jalkapöydän suoja. Yläosa suojaa jalkapöytää erityisen hyvin ja minimoi siten iskujen ja murtumien riskin. Turvasaappaat
8. Maaliskuuta 2021
Onko työpaikallasi riski, että jalkasi jäävät raskaiden tai putoavien esineiden alle? Jos näin on, jalkasi tarvitsevat kunnon suojaa. Sekä varpaat että jalkapöytä. MASCOTin turvajalkine ja turvasaapas, joissa on jalkapöydän suoja, suojaavat jalkapöytään kohdistuvilta iskuilta ja paineelta.

Turvajalkineet pitää valita omaan työhön sopiviksi. Se varmistaa jaloille mahdollisimman hyvän suojan. MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY -mallistossa on nyt sekä yksi turvasaapas että yksi turvajalkine, joissa on jalkapöydän suoja.

Jalka on alttiina

Jalat kuljettavat meitä sekä työssä että vapaa-ajalla. Ne ovat korvaamaton työkalu, josta kannattaa pitää huolta. Koska jalat työntyvät esiin kehosta, pyörivät ja putoavat esineet vahingoittavat niitä herkemmin kuin muuta kehoa. Monilla työpaikoilla onkin välttämätöntä suojata jalkoja ja myös jalkapöytää.

Suojaa jalkapöytää paineelta ja iskuilta

Jos purat taloa tai seisot sorvin ääressä, suojaa tarvitsee koko jalka. Jalkapöydän suoja antaa lisäsuojaa ja vaimentaa iskuja, jos jalan päälle putoaa jotain. Koska pehmeä ja miellyttävän tuntuinen lisäsuoja on integroitu osaksi jalkineen yläosaa, se ei haittaa kävelyä eikä työntekoa. Jalkapöydän suoja on MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY F0220-902 -turvasaappaassa ja F0221-902-turvajalkineessa.

Turvajalkineista monipuolista suojaa

Turvasaapas ja -jalkine ovat jalkapöydän suojan ansiosta täydellinen varuste kaikille esimerkiksi raskaan betonin kanssa työskenteleville ja muille lisäsuojaa tarvitseville. Jalkineen kärjen vahvike pidentää kenkien käyttöikää ja suojaa polvillaan työskenneltäessä. Iskunkestävä välipohja tekee sekä jalkineilla että saappailla kävelystä mukavampaa. Sekä turvasaapas että -jalkine on sertifioitu EN ISO 20345 -standardin mukaisesti. Niitä voi siis käyttää myös paikoissa, joissa turvallisuus on erityisen tärkeää.

MASCOTin ergonomiset pohjalliset (FT090, FT091, FT092) on sertifioitu sekä saappaaseen että jalkineeseen sopiviksi. EN ISO 20345 -sertifiointi pysyy näin ollen voimassa myös pohjallisten kanssa.

Turvasaapasta F0220-902 ja turvajalkinetta F0221-902 on varastossa, ja niitä voi ostaa/tilata paikalliselta MASCOT-jälleenmyyjältä.