Huomiohameet nyt myynnissa

MASCOT® Malli ACCELERATE SAFE Naisille suunnatut tuotteetMalli 14503AF8-FDF6-48D3-B53E-2CCC7096BFF2
22. Huhtikuuta 2021
Oletko huomannut ilmojen lämmenneen? Onko pitkissä työhousuissa tullut liian kuuma? Hanki MASCOTin uusi huomiohame, niin voit valita, puetko töihin shortsit vai hameen. Polvipituinen hame on näkyvä ja käytännöllinen, mutta silti naisellinen ja leikkaukseltaan hoikentava.

Kun aurinko paistaa ja lämpötila kohoaa, töihinkin pitää valita säähän sopivat vaatteet. MASCOT® ACCELERATE SAFE -malliston hame 19244-711 on ommeltu naisvartalolle sopivaksi. Se on mainio valinta lämpimällä säällä, jos shortsit eivät houkuttele. MASCOT® ACCELERATE SAFE -mallistossa on myös nimenomaan naisille suunniteltuja suojavaatteita – sekä ylä- että alaosia.

Kevyt, joustava ja tilaa mitalle

Hame sopii rakennustyömaalle ja lämpimään säähän. Siinä on etutaskut, takataskut, reisitaskut, vasaralenkki ja mittatasku. Kaikki tarpeelliset työkalut, kärjet ja ruuvit pysyvät siis käden ulottuvilla. Mittataskussa on vahvike, ja taskujen läpät on käsitelty likaa hylkiviksi. Koska kangas joustaa kaikkiin suuntiin, voit liikkua juuri niin kuin haluat. Hame on niin kevyt, että painoa ei kerry kuin taskuissa olevista työkaluista. Pukeudu hameeseen, niin voit tehdä töitäsi tyylikkäänä.

Malli ACCELERATE SAFE Naisille suunnatut tuotteetMalli ACCELERATE SAFE Naisille suunnatut tuotteet

Täyttää näkyvyydelle asetetut vaatimukset

Hame on sertifioitu EN ISO 20471 -standardin luokan 1 mukaisesti. Jos käytät sen kanssa sertifioidusti näkyvää yläosaa, kokonaisuudesta tulee korkeamman luokan mukainen. Kun pukeudut uuteen MASCOT® ACCELERATE SAFE -hameeseen, sinun ei tarvitse tinkiä sen paremmin käyttömukavuudesta, tyylikkyydestä kuin turvallisuudestakaan. Vihdoinkin shortseille on vaihtoehto!

Hameesta on saatavana DIAMOND-istuvuus ja kolme fluoresoivaa väriä: keltainen, oranssi ja punainen.

Valitse omasi MASCOT-jälleenmyyjän luona.

MASCOT® ACCELERATE SAFE