Pysy mukavuusalueellasi

uusien funktionaalisten alusasujen avulla
COOLMAX - Lämpöalusvaatteet - 2014
26. Elokuuta 2014

Vaikka nyt onkin trendikästä poistua mukavuusalueelta, uusien funktionaalisten alusasujen tehtävänä on pitää sinut omalla mukavuusalueellasi koko päivän. Hien poistamisen iholta tulee olla tehokasta, ja ilmojen viiletessä on tarpeen, että alin vaatekerros eristää lämpöä. MASCOT esittelee nyt uudet funktionaaliset alusasut, jotka tarjoavat sinulle nämä ominaisuudet tehokkaasti THERMOCOOL™-teknologian avulla.

Täysin uusi THERMOCOOL™-kuitua sisältävä alusasumallisto on suunniteltu tukemaan kehon normaalia lämmönsäätelyä. Kun sinulla on lämmin, alusasu johtaa lämpöä ja hikeä pois iholta. Kun olet kylmissä olosuhteissa, se eristää. Yksinkertaisesti ja tehokkaasti. Ominaisuuden nimi on Duoregulation™ ja se perustuu kankaan erityiseen kuituyhdistelmään. MASCOT lanseeraa pitkähihaisen aluspaidan, pitkät alushousut ja kaulurin, joissa kaikissa on käytetty THERMOCOOL™-teknologiaa.

THERMOCOOL™ siirtää kosteutta tehokkaasti – sen erikoisrakenne jakaa kosteuden suuremmalle alueelle ja johtaa sen pois iholta. THERMOCOOL™-materiaalin toinen tärkeä ominaisuus on nopea kuivuminen, joten kosteus katoaa vaatteesta nopeasti. Sen lisäksi, että märkä vaate on epämiellyttävä päällä, hikisessä vaatteessa kulkeminen altistaa vilustumiselle, jos kosteus ei poistu tehokkaasti iholta. Katso näyte tehokkaasta hienpoistosta tästä esimerkistä, jossa vettä kaadetaan vaatteen sisäpinnalle.

Alusasut on kehitetty toimimaan kuin ”ylimääräinen ihokerros”. Ja MASCOTin testiryhmä vahvistaa, että siltä ne myös tuntuvat päällä. Nelisuuntainen stretch-kangas myötäilee tiiviisti vartaloa, on joustava ja erittäin miellyttävä yllä. Asuissa ei ole häiritseviä sivusaumoja eikä sisäpuolelle ommeltuja merkkejä. Kangas on kevyttä ja se on helppo pestä. Alusasut on suunniteltu varmistamaan, että niiden käyttäjä pysyy mukavuusalueellaan aktiviteettitasostaan ja ympäristön lämpötilasta huolimatta.