Toiminnallisia vaatteita

trendien edelläkävijöille
2016 - MASCOT® FREESTYLE Työvaatteet
31. Maaliskuuta 2016

Uusia amerikkalaisvaikutteisia työvaatteita sinulle, jolla on yksilöllinen tyyli niin töissä kuin vapaa-ajallakin. ”Vähemmän on enemmän” täysin uudessa MASCOT® FREESTYLE -mallistossa.

Istuvia denim-farkkuja, huppareita murretuissa muotiväreissä, retrohenkisiä pilottitakkeja, T-paitoja palmupainatuksilla ja pipo, jossa on tyylikäs uusittu MASCOTin karhulogo. MASCOT® FREESTYLE -malliston tyyli on kaukana perinteisistä yhtenäisistä työvaatteista.

MASCOT® FREESTYLE -tyyli on rennompi. Tämä on iso panostus, jonka tarkoituksena on tavoittaa pieni joukko trenditietoisten pienyrittäjien joukosta, ei tule olemaan tilapäinen. ”Olemme tehneet paljon töitä kehittääksemme vaatemalliston juuri sille kohderyhmälle, joka ei ikinä tule käyttämään perinteistä työvaatetta”, kertoo MASCOTin toimitusjohtaja Michael Grosbøl ja jatkaa: ”On aika, että ravistelemme hiukan perinteisemmistä työvaatteista täyttyneitä markkinoita yrittämällä tavoittaa näitä edelläkävijöitä, jotka halutessaan yhdistelevät ja valikoivat pukeutumisen täysin toivomansa yksilöllisen tyylin mukaisesti.”

MIX & MATCH - 2016 - MASCOT® FREESTYLE

Vähemmän on enemmän

MASCOTin pääsuunnittelija Helle Bruhns haistelee myös uusimpia trendituulia: ”Näemme uuden suuntauksen erityisesti nuorten, itsenäisten pienyrittäjien keskuudessa: Vähemmän on enemmän. Tässä yhteydessä se merkitsee sitä, että vaatteissa on vain kaikkein välttämättömimmät ja toiminnallisimmat yksityiskohdat. Etenkin housuissa tulee olla erinomainen istuvuus. Mutta kaikkein tärkeintä on, että vaatteet ovat trendikkäitä, tyylikkäitä ja sopivat käyttäjän imagoon – sekä työssä että vapaa-ajalla”, hän sanoo.

Amerikkalaisvaikutteinen ilme

MASCOT® FREESTYLE on toiminnallista katumuotia, joka kestää kulutusta työssä ja sopii vapaa-ajan tyyliin. Riippumatta siitä, mitä teet, MASCOTin läpikotaisin testattu, moderni istuvuus takaa sinulle hyvän liikkumisen vapauden. MASCOT® FREESTYLE -mallisto on muun muassa 1960-luvun amerikkalaisen surffikulttuurin ja Yhdysvaltain armeijan lentäjien vuosikymmenten takaisten vaatteiden inspiroima. Samalla inspiraatiota on haettu myös tämän hetken amerikkalaisilta käsityöläisiltä, jotka työskentelevät mieluiten farkuissa ja T-paidoissa. Amerikkalaisvaikutus näkyy myös tuotenimissä: MASCOT® Manhattan, MASCOT® Soho ja MASCOT® Yonkers ovat kaikki saaneet nimensä New Yorkin maineikkaiden kaupunginosien mukaan.

Takki & Huppari - FREESTYLE 2016

Freestyle work - Freestyle workwear

MASCOT® FREESTYLE -malliston sisällä on lukemattomia yhdistelymahdollisuuksia, ja mallisto on koottu siten, että sitä voi yhdistellä kätevästi vanhempien tuotteiden kanssa retrotyylin aikaansaamiseksi. Voit vapaasti stailata ja yhdistellä mallistoa aitojen oldschool-tuotteiden kanssa, kuten MASCOT® ORIGINALS -malliston MASCOT® London -toppatakin kanssa. Voit yhdistellä sitä myös muiden työvaatemallistojen, kuten MASCOT® HARDWEAR -malliston kanssa, tai jo omistamiesi työvaatteiden kanssa lukemattomilla eri tavoilla.

Oletko jo Instagramissa? Inspiroidu MASCOT® FREESTYLE -tyylistä ja seuraa nimimerkkejä MASCOT_Josh86 ja/tai MASCOT_WORKWEAR.