Uudet rakentajan

suosikkishortsit
Shortsit - MASCOT 2016
9. Kesäkuuta 2016

Rakentajan kiireisen ja kuuman työpäivän pelastavissa shortseissa on kolme ominaisuutta, jotka tekevät niistä täydelliset: optimaalinen istuvuus kevyen mutta kulutuksenkestävän materiaalin ansiosta sekä joustava kangas ja fiksut taskutoiminnot.

Joustava ja kulutuksenkestävä kangas on työvaatteiden uusi ihmeaine, joka tekee työpäivästä mukavan. Joustavien alueiden ansiosta pystyt liikkumaan vapaasti, etenkin kun kumarrut eteen tai kyykistyt. Huomaat eron erityisesti uusien MASCOT® Olot -shortsien vyötärökaistaleesta. Vyötärökaistaleen sisäpuolella oleva joustava kangas tekee shortseista joustavat ja saa ne myötäilemään vartalon liikkeitä. Ulkopuolen tukeva kangas säilyttää shortsien muodon ja varmistaa, että housut eivät valu alaspäin, kun kyykistyt tai kun olet täyttänyt taskut painavilla työkaluilla.

Lämpimissä olosuhteissa vaatteiden mukavuus on ratkaisevan tärkeää. Shortsit sisältävät pehmeää ja mukavaa puuvillaa (50 %), ja ne on valmistettu kevyestä mutta silti kulutuksenkestävästä materiaalista, joka kestää taskuihin lastatut, monta kiloa painavat työkalut. Lisäksi shortseissa on paljon tilaa työkaluille ja koneille. Riipputaskut on jaettu moniin erikokoisiin osiin. Vasen riipputasku on erityisen tilava ja sen kokoa voi säädellä. Sen pohjassa on näppärä yksityiskohta eli magneetit, jotka avaamalla saadaan lisätilaa työkaluille, nauloille ja ruuveille. Reisitaskun ulkopuolella olevassa puhelintaskussa on myös kätevä magneettikiinnitys. Erityinen yksityiskohta on ylimääräinen työkalulenkki, jonka voi vetää esiin vasemman takataskun takaa. Siihen kiinnitetään tavallisesti vasara tai pieni sorkkarauta.

Työshortsit - 2016 - HARDWEARTämän malliston uusissa shortseissa ja housuissa on paljon joustavaa kangasta, joten ne joustavat tarvittaessa. Ominaisuutta tarvitaan erityisesti polvissa (housut) ja vyötäröllä (housut ja shortsit).

Kaikki taskut ovat erittäin kulutuksenkestäviä: Sekä mittatasku että riipputaskut on valmistettu kulutuksenkestävästä Cordura®-materiaalista, ja molempien pohjassa on Kevlar®-vahvikkeet. Kevlar® on erittäin pistonkestävä materiaali. Siten se vaikuttaa huomattavasti vaatteen käyttöikään suojaamalla niitä taskuja, joissa säilytetään puukkoja, ruuvinvääntimiä ja muita teräväkärkisiä työkaluja.

Uudet rakentajan shortsit ovat alkuvuodesta lanseerattujen, MASCOT® Madrid -housujen pikkuveli. MASCOT® Madrid sisältää samat ominaisuudet ja vieläkin enemmän: enemmän lisättyä joustavaa kangasta jalan sisäpuolella ja polven alueella, enemmän erittäin kulutuksenkestäviä kohtia sekä lisäyksityiskohtia kuten polvipehmustetaskut ja tilavammat reisitaskut.

MASCOT® Olot -rakentajanshortsit:

  • Kulutuksenkestävä ja hengittävä materiaali: 50% puuvilla / 50 % polyesteri
  • Kevyt: 205 g/m²
  • Värit: valkoinen, musta ja vaalea khaki
  • Askelpituus sisäsaumassa 29 cm, useita eri kokoja alkaen C42–C68
  • Saatavilla paikallisilta jälleenmyyjiltä kesäkuusta 2016 alkaen

Työhousut - MASCOT® HARDWEAR - 2016Rakentajille suunnatut MASCOT® Madrid -housut ovat pidempi malli shortseista, ja niiden kanssa voi esim. käyttää polvipehmusteita. Niissä on käytetty paljon hengittävää ja joustavaa kangasta, ja niiden polvissa on tuuletusaukot, joista lämpö pääsee ulos.