Joustavat ja kulutuksenkestävät

shortsit ja polvihousut
Kevyt liivi & Käsityöläisshortsit - MASCOT® ADVANCED - 2018 Lehdistö
8. Toukokuuta 2018
Kuumina ja kiireisinä kesäpäivinä tarvitaan kevyitä työvaatteita, joissa voi liikkua vapaasti. Taskut täynnä työkaluja ahkeroivalle käsityöläiselle suosittelemme MASCOT® ADVANCED -malliston 17049-polvihousuja ja 17149-shortseja.
Joka suuntaan joustavissa housuissa pystyy helposti tekemään kaikenlaisia liikkeitä. Lisäksi housut ovat kevyet ja tuntuvat pehmeiltä ihoa vasten. Irrotettavien riipputaskujen ansiosta housuja voi muunnella oman maun mukaan. 17049-mallin polvihousuissa voi polviosan korkeutta säätämällä varmistaa, että polvipehmusteet ovat juuri oikealla kohdalla.

Kulutuksenkestävissä 17149-shortseissa ja 17049-polvihousuissa työkalut kulkevat mukana myös lämpimällä säällä. Molemmissa malleissa on kätevät CORDURA®-materiaalista valmistetut riipputaskut sekä kiinteä reisitasku ja mittatasku – aivan kuten pitkissäkin housuissa. Jos työ edellyttää paljon polvillaan olemista, shortsien sijaan kannattaa valita 17049-polvihousut, jotka peittävät polvet ja joissa on tilaa isoille polvipehmusteille. Ne ovat takapuolelta hiukan lyhyemmät, ettei polvitaipeeseen pakkautuisi liikaa kangasta. Polvipehmusteet on helppo panna paikalleen polven sivulta, ja jos päivän aikana tulee liian kuuma, ne on helppo ottaa välillä pois.

Riipputaskut ovat usein välttämättömät, kun työkaluihin, ruuveihin ja kärkiin pitää päästä nopeasti käsiksi. Mutta niitä voi olla vaikea tyhjentää ennen pesua, ja sisältö saattaa levitä ympäriinsä auton penkille istuessa. MASCOT® ADVANCED -malliston 17049-polvihousuissa ja 17149-shortseissa on sen vuoksi vetoketjulla kiinnitettävät riipputaskut, jotka saa irti parissa sekunnissa.

Lehdistö - 17049-311 ¾-housut riipputaskuilla - MASCOT® ADVANCED - 201817049-311 - Käsityöläispolvihousut - MASCOT® ADVANCED - 2018 Lehdistö

MASCOT® ADVANCED -malliston 17149-shortseista ja 17049-polvihousuista on tarjolla paljon eri kokoja ja värejä, muun muassa tumma laivastonsininen, valkoinen, musta, tumma antrasiitinharmaa, sammalenvihreä ja vaalea khaki.

17149-311
MASCOT® ADVANCED
6 Värit
UUSI
  • Vertaa
  • Lisää toivelistaan
  • Nopea katsaus
17049-311
MASCOT® ADVANCED
7 Värit
UUSI
  • Vertaa
  • Lisää toivelistaan
  • Nopea katsaus