Turvajalkineisiin

kannattaa panostaa
Turvajalkineet - 2018
5. Heinäkuuta 2018
Työskentely ankarissa olosuhteissa voi rasittaa koko kehoa. Turvasaappaat ja niiden suojaavat ominaisuudet ovat ehdottoman tärkeitä liukastumisten, kompastumisten ja putoamisten ehkäisemiseksi. Huolella valitut turvajalkineet auttavat keskittymään itse työhön, koska loukkaantumisia ei tarvitse pelätä.

Turvallisuus alkaa pohjasta

Jos työtä tehdään ulkona vaihtelevassa säässä, jalkineiden pitää olla erityisen tukevat. Kestävät nahkasaappaat ovat yleensä paras valinta, koska ne sopivat koviinkin olosuhteisiin. Pohjan pitää olla niin pitävä, ettei kaatumisia ja kompastumisia pääse tapahtumaan edes liukkailla tai epätasaisilla alustoilla. Turvajalkineiden pohjia testataan erilaisten työolosuhteiden vuoksi kahdessa eri kategoriassa: öljytyllä teräspinnalla (SRB) ja saippuoidulla keraamisella pinnalla (SRA) sekä vaakatasossa että seitsemän asteen kulmassa. Kun kenkiesi pohjat on testattu ja kestäviksi todettu, voit keskittyä pystyssä pysyttelyn sijasta itse työhön.

Kestävät ja suojaavat

MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY -malliston turvasaappaat täyttävät sekä SRB- että SRA-kategorian vaatimukset. Niiden pitävyys on siis automaattisesti parasta SRC-tasoa. PU/kumipohjat on suunniteltu haastaviin olosuhteisiin, ja ne kestävät jopa 300 asteen kosketuslämpöä. Pohjajäykiste tasapainottaa jalan keskiosaa ja vähentää sääriin kohdistuvaa kuormitusta jakamalla kineettisen energian koko jalkaterän alueelle. Kantapään alle sijoitettu pohjajäykiste varmistaa, että kantapää on jatkuvassa kosketuksessa pehmustettuun alueeseen. Se vakauttaa askelia erityisesti epätasaisilla alustoilla ja tikkailla työskennellessä.

Turvasaappaat - MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY - 2018

Jalkineita erityisolosuhteisiin

MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY -mallistossa on turvasaappaita myös nilkkoja rasittavaan työhön ja erityisen haastaviin sääolosuhteisiin. F0165-902-turvasaappaiden kolminkertainen nilkkasuoja vaimentaa ja jakaa nilkkaan kohdistuvan paineen ja iskut ja ehkäisee siten loukkaantumisia sekä epämukavaa tunnetta. SympaTex® -kalvolla viimeistellyt saappaat puolestaan suojaavat tuulelta ja sateelta – hengittävyydestä tinkimättä.