Kevyet turvajalkineet

    Turvajalkineet - MASCOT® FOOTWEAR ENERGY - 2018
    Mon, 10 Sep 2018
    Uusissa turvajalkineissamme ja -saappaissamme keveys yhdistyy tehokkaasti iskuja vaimentavaan pohjaan sekä jalkapöytäosan joustavuuteen, ja sen huomaa! Jalkineet tuntuvat kevyiltä ja niitä on erittäin mukava käyttää pitkinäkin työpäivinä.

    MASCOT esittelee tänä syksynä uuden turvajalkinemalliston nimeltään MASCOT® FOOTWEAR ENERGY, johon sisältyy neljä eri mallia kahdessa väriyhdistelmässä.

    Iskunvaimennus estää jalkojen väsymisen

    MASCOT® FOOTWEAR ENERGY -turvajalkineet erottuvat muista erityisesti niiden välipohjassa käytetyn ETPU-erikoismateriaalin iskunvaimennusominaisuuksien ja keveyden ansiosta. Pohjan materiaali tekee näistä turvajalkineista erittäin iskunvaimennuskykyiset ja miellyttävät käyttää, sillä pohja joustaa tehokkaasti joka askeleella ja vaimentaa näin iskut, jotka muutoin vaikuttaisivat sääriin ja selkään. Jalkineilla on tavallista mukavampi kävellä – jopa kovilla pinnoilla ja pitkänkin työpäivän jälkeen.

    100-prosenttisesti metallittomat jalkineet

    Kaikki MASCOT® FOOTWEAR ENERGY -malliston turvajalkineet ja -saappaat ovat täysin metallittomia. Varvassuoja on valmistettu komposiittimateriaalista, kun taas naulasuoja on tehty erittäin kestävästä tekstiilimateriaalista. Lopputuloksena on syntynyt erittäin kevyt jalkine, joka ei johda kylmää eikä kuumaa. Tästä on hyötyä varsinkin erittäin kylmillä tai kuumilla pinnoilla työskenneltäessä. Kaikki MASCOT® FOOTWEAR ENERGY -malliston materiaalit on valittu jalkineiden keveyttä ja joustavuutta silmällä pitäen.

    Sukan tavoin istuvat turvajalkineet

    MASCOT® FOOTWEAR ENERGY -jalkineet on hyväksytty standardin EN ISO 20345 turvaluokan S1P mukaisesti, ja niiden pohjat ovat saaneet parhaan SRC-pitävyysluokituksen. Kaikilla malleilla on lisäksi jälkiä jättämätön pohja, joten niistä ei jää merkkejä lattiapintaan. Mallisto on kehitetty erityisesti sellaisille kaupan, joiden täytyy kävellä ja seisoa useita tunteja työpäivänsä aikana. Näiden alojen työntekijöistä muodostunut testiryhmä testasi jalkineita työssään tuotekehityksen testivaiheen aikana. MASCOT hyödynsi testiryhmältä saatua palautetta jalkineiden joidenkin ominaisuuksien hienosäätöön ennen varsinaisen tuotannon aloittamista. Jalkineet tulevat myyntiin MASCOTin jälleenmyyjille syyskuussa.

    Kahdessa neljästä jalkinemallista (F0132 ja F0133) on käytetty joustavaa pintamateriaalia, joka saa jalkineen istumaan jalkaan lähes sukan tavoin. Pehmeä ja joustava materiaali istuu tiiviisti jalkaan ja tukee jalkaa liikkeiden aikana.