Kevyitä housuja miehille ja naisille

    2019-Malleja Työhousut naisille
    Tue, 18 Jun 2019

    MASCOT® ACCELERATE -mallistossa on erittäin kevyitä, mukavan tuntuisia ja hyvin istuvia työhousuja sekä miehille että naisille.

    Kevyet työhousut ovat osa MASCOTin uutta ACCELERATE-mallistoa, joka kattaa yli 70 uutta miesten ja naisten työvaatetta kuudessa eri värissä. Monipuolisessa mallistossa riittää värejä ja vaihtoehtoja yrityksen kaikille työntekijöille toimenkuvasta riippumatta. Se on malliston ehdoton valtti. Koska miesten ja naisten kevyet työhousut näyttävät samanlaisilta, yrityksen kaikille työntekijöille voi luoda yhtenäisen ilmeen.

    Kevyessä kankaassa paljon puuvillaa

    Uusien työhousujen selkein tunnusmerkki on keveys. Vain 205 g/m2 painavissa työhousuissa on 50 % puuvillaa ja 50 % polyesteriä. Kevyet housut tuntuvat päällä erityisen mukavilta, koska ne myötäilevät liikkeitä ihan eri tavalla kuin perinteiset raskaat työhousut. Keveydestä huolimatta housuissa riittää yksityiskohtia. Niissä on etu- ja takataskut, puhelintaskulla ja henkilökorttipidikkeellä varustettu reisitasku sekä CORDURA®-vahvisteinen mittatasku.

    Kaksi uutta istuvuutta naisille

    Naisten voi olla vaikea löytää hyvin istuvia työvaatteita. MASCOT tietää sen ja lanseeraa siksi kerralla kaksi erilaista istuvuutta naisille. Nimikseen ne ovat saaneet DIAMOND ja PEARL. Tarkoituksena on, että entistä useammat naiset voisivat tehdä töitä housuissa, jotka ovat sopivan kokoiset, tuntuvat todella mukavilta ja joissa on helppo liikkua. Eihän kukaan pidä työhousuista, jotka kiristävät, ovat jostain kohtaa liian väljät tai joiden vyötärö on ihan väärän kokoinen.
    PEARL- ja DIAMOND-mallien ero on vyötärö- ja lantiomittojen suhteessa. PEARL on suunniteltu naisille, joiden vyötärön ja lantion ympärysmittojen ero on alle 20 cm. DIAMOND sopii naisille, joiden vyötärön ja lantion ympärysmittojen ero on yli 20 cm.

    2019-Malli

    Työhousuja kannattaa aina sovittaa ennen ostamista. Sillä tavoin saa varmasti oikean kokoiset ja pituiset, istuvuudeltaan sopivat ja mukavilta tuntuvat housut.

     

    MASCOT® ACCELERATE -malliston työhousuja voi ostaa/tilata MASCOT-jälleenmyyjiltä. Housuista on saatavana runsaasti eri kokoja ja kolme eri väriä: tumma laivastonsininen, musta ja tumma antrasiitti. Miehille on tarjolla kolme eri lahkeenpituutta ja naisille kaksi.

     

    Miehet:

    18779-230 MASCOT® ACCELERATE -housut, erittäin kevyet

    Naiset:

    18478-230 MASCOT® ACCELERATE -housut, erittäin kevyet – DIAMOND-istuvuus
    18488-23 MASCOT® ACCELERATE -housut, erittäin kevyet – PEARL-istuvuus