Kulutuksenkestäviä lastenvaatteita työvaatevalmistajalta

2019-Malleja Lasten T-paidat Fleecepusero lapsille
18. Kesäkuuta 2019

MASCOT lanseeraa kattavan malliston lastenvaatteita, joissa on helppo liikkua. Uudet lastenvaatteet on tarkoitettu aktiiviseen arkeen täynnä liikettä ja leikkiä. Ne on valmistettu samoista kulutuksenkestävistä materiaaleista kuin aikuistenkin työvaatteet ja kestävät siksi niin konttaamisen hiekassa kuin loputtomat liu’ut liukumäestä. Lasten mallisto on osa uutta MASCOT® ACCELERATE-sarjaa, joka sisältää vaatteita myös miehille ja naisille.

Monille eri toimialoille työvaatteita valmistava MASCOT lanseeraa ensimmäistä kertaa tuotteita myös lapsille. Vaatteet ovat kulutuksenkestäviä, ja niissä on helppo liikkua kaikenlaisissa touhuissa.

Mallia työvaatteiden maailmasta

MASCOTin lastenvaatteet tarjoavat lapsille erinomaiset edellytykset leikkimiseen ja liikkumiseen. Mallisto sopii 3–14-vuotiaille ja sisältää monenlaisia vaatteita T-paidoista puseroihin ja haalareihin. Joustavat vaatteet sopivat leikkeihin ja liikkumiseen, ja ne on helppo pukea ja riisua. Lisäksi niissä voi jäljitellä äitiä tai isää – ovathan lasten mallit designiltaan ja väreiltään täsmälleen samanlaisia kuin aikuisten työvaatteet. Ja se jos mikä on lapsista siistiä.

Neljään suuntaan joustava kangas venyy ja kestää

Suuri osa MASCOTin lastenvaatteista on ommeltu ainutlaatuisen kevyestä ja neljään suuntaan joustavasta kankaasta, joka mukailee lapsen liikkeitä ja antaa tilaa leikkiä. Koska joustava kangas on myös erittäin kulutuksenkestävää, vanhempien ei tarvitse pelätä, että vaatteisiin tulisi reikiä heti ensimmäisissä leikeissä. MASCOTin lasten housuissa on polvissa CORDURA®-vahvikkeet.
2019-Malleja

  

Öko-Tex®-merkintä

Kaikki MASCOTin lastenmalliston materiaalit on valittu huolella. Vaatteet eivät menetä muotoaan tai värejään edes kovassa käytössä ja toistuvissa pesuissa. Lisäksi Öko-Tex®-merkintä takaa, ettei MASCOTin lapsille suunnatuissa tuotteissa ole terveydelle haitallisia aineita.

Hyvä istuvuus

Vaatteet tuntuvat mukavilta vain, jos ne istuvat hyvin. MASCOTin lastenvaatteiden ergonominen istuvuus tarkoittaa, että vaatteet tukevat ja istuvat hyvin asennosta ja liikkeistä riippumatta. Lisäksi joissain tuotteissa on vyötäröllä kuminauha ja kiristysnyöri, joilla kokoa voi säätää itselle sopivaksi.

 

MASCOTin lastenvaatemallistossa on kokoja välillä 104–164. Väriyhdistelmiä on useita erilaisia.

 

2019-Malleja Fleecepusero lapsille