Uusi jalkinemallisto hygieniasta tarkoille toimialoille

MASCOT® FOOTWEAR CLEAR - Turvajalkineet, washing maschine
4. Marraskuuta 2019
MASCOT lanseeraa syksyn 2019 aikana uuden jalkinemalliston elintarviketeollisuuden tarpeisiin. Jalkineet sopivat myös muille aloille, joilla edellytetään tiukkaa hygieniaa ja pestävyyttä. MASCOT® FOOTWEAR CLEAR -malliston kengät ja sandaalit kestävät pesun 40 asteessa. Mahdollisuus pestä kenkiä näin korkeassa lämpötilassa on alalla ennenkuulumaton. Pesu korkeassa lämpötilassa aktivoi teollisten pesuloiden käyttämän pesuaineen bakteereja tuhoavat ainesosat ja varmistaa hygieenisyyden.

Hygienia ja pestävyys ovat uuden MASCOT® FOOTWEAR CLEAR -malliston avainsanoja. MASCOTin muista jalkineista poiketen näiden kenkien ja sandaalien haluttiin kestävän pesua ja pysyvän sillä tavoin hygieenisinä.

Koska tuotteet suunnattiin elintarviketeollisuudessa ja muilla vastaavilla aloilla työskenteleville, niiden suunnittelussa piti huomioida pesettäminen pesusopimuksella. Niinpä kaikissa malliston kengissä ja sandaaleissa on paikka HF-sirulle. Korkeataajuuksiselle sirulle voi tallentaa esimerkiksi kenkien omistajaa ja pesukertoja koskevat tiedot.

Käyttömukavuutta koko työpäiväksi

Malliston suunnittelussa on painotettu myös käyttömukavuutta. Jalkineet tuntuvat ilmavilta koko työpäivän ajan, koska ne on vuoritettu tehokkaasti hengittävällä mikrokuidulla. Myös tuuletusreiät edesauttavat ilman vaihtumista.

Turvaominaisuuksia jalkojen suojaksi

Hyväpohjaiset kengät ovat välttämättömät erityisesti ympäristöissä, joissa märät ja liukkaat lattiat lisäävät kaatumisriskiä. Kaikissa MASCOT-jalkineissa on liukastumista estävät pohjat, jotka on testattu ja hyväksytty SRC-vaatimusten mukaisesti. Pohjat on kuvioitu niin, että kengät ovat mahdollisimman pitävät ja lika lähtee helposti irti.

MASCOT® FOOTWEAR CLEAR -jalkineilla on myös ESD-hyväksyntä. Tämä tarkoittaa, että ne suojaavat käyttäjää staattisen sähkön purkauksilta.


2019 - Washing maschine, Turvajalkineet, Turvakengät, Turvasandaalit, Huomio hygieniaan

Jos tarvitset saappaat, jotka kestävät pesun 40 asteessa, tutustu MASCOT® FOOTWEAR COVER -mallistoon. Malliston saappaissa on erilaisia turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia. Värivaihtoehtoja ovat valkoinen, musta ja tumma oliivi.


MASCOT® FOOTWEAR CLEAR- ja MASCOT® FOOTWEAR COVER -mallistojen jalkineisiin voit tutustua lähimmän MASCOT-jälleenmyyjän luona.

2019 - MASCOT®  FOOTWEAR CLEAR - Työkengät, Turvasandaalit, Turvakengät, Puukengät