Kestävät T-paidat ja pikeepaidat

2020-MASCOT® ACCELERATE_models_Miehet-Naiset_T-Paita, lyhythihainen-T-Paita, pitkähihainen-Piképaita
21. Syyskuuta 2020
T-paita on kaikkiin vuodenaikoihin sopiva perusvaate. Ja nyt saatavana on T-paitoja ja pikeepaitoja, jotka pysyvät pehmeinä, joustavina ja siisteinä entistä pidempään. Ne kestävät päivästä toiseen jatkuvan kulutuksen sekä teollisen pesun ja kuivauksen.

MASCOT® ACCELERATE -uutuusmallistossa on kaksivärisiä pikeepaitoja, T-paitoja ja pitkähihaisia paitoja, jotka kestävät teollisen pesun. Tuotteissa on 60 % puuvillaa, mikä tekee vaatteista mukavan tuntuisia, ja 40 % polyesteriä, mikä takaa kulutuksenkestävyyden. Tuotteista on tarjolla sekä naisille että miehille sopivia malleja.

ProWash® – luotu toistuvaan pesuun ja käyttöön

Tuotteissa oleva ProWash®-merkki tarkoittaa, että vaatteet kestävät testatusti teollisen pesun 75 asteessa ja teollisen kuivauksen. Tämän tyyppiset yläosat kuuluvat MASCOTilla Premium Performance -kategoriaan.

Premium Performance -tuotteet valmistetaan erittäin laadukkaista materiaaleista, niitä voi käyttää erityisen pitkään ja ne kestävät teollisen pesun. Puuvilla on kampapuuvillaa, joka imee kosteutta ja tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Lisäpehmuste niskasaumassa estää hiertämistä. Malleissa on runsaasti tilaa logopainatukselle ja sitä myöten yrityksen profiloinnille.

Pikeepaidoista ja T-paidoista on saatavana viisi väriyhdistelmää: tumma laivastonsininen / taivaansininen, tumma antrasiitti / musta, kirkkaanpunainen/musta, ruohonvihreä/vihreä ja taivaansininen / tumma laivastonsininen.

Kokonaisratkaisu

MASCOT® ACCELERATE -mallistossa ei ole pelkästään T-paitoja ja pikeepaitoja, vaan myös muita ammattikäyttöön soveltuvia vaatteita, jotka kestävät kulutusta, likaa ja kastumista: housuja, shortseja, takkeja ja puseroita eli runsaasti vaihtoehtoja kaikenlaisiin työtehtäviin sopivien kokonaisuuksien koostamiseen. Housut valmistetaan markkinoiden edistyksellisimmistä teollisen pesun kestävistä joustokankaista.

Tutustu tuotteisiin lähimmän jälleenmyyjän luona tai lue niistä lisää täällä:

ProWash® - EN ISO 15797