Erittäin mukavan tuntuinen ja tehokkaasti suojaava talvitakki

Naisille suunnatut tuotteet Näkyvyyttä ja turvallisuutta kaikille toimialoille Turvavaatteet ULTIMATE STRETCH -mallissa Talvitakit – lämpimiä MASCOT-takkeja monilla hyvillä ominaisuuksilla 
29. Tammikuuta 2021
MASCOTin uusi talvitakki näkyy ja suojaa. Se on siis hyvä valinta erityisesti liikenteen ja työkoneiden lähellä työskentelyyn. Erityinen materiaaliyhdistelmä ja hyvä istuvuus takaavat liikkumisen vapauden ja saavat työpäivät sujumaan mukavammin. Tässä on sertifioitu suojavaate, joka auttaa talven pyryissä ja pakkasissa.

MASCOT® ACCELERATE SAFE -malliston uusi talvitakki (19035-449) on sertifioitu tiukimpien huomiovaatteille asetettujen vaatimusten mukaisesti. Sillä on EN ISO 20471 -standardin suojausluokan 3 hyväksyntä eli se varmistaa käyttäjän näkyvyyden niin päivänvalossa kuin pimeässäkin.

Suunniteltu pitämään lämpimänä

Jos tarvitset takuulla lämmintä ja kaikenlaisiin sääoloihin sopivaa takkia, tämä tuulen- ja vedenpitävä malli on oiva valinta. Sekä kangas että saumat ja vetoketjut ovat vedenpitäviä. Tuulilista ja takin monet muut yksityiskohdat varmistavat, ettei kylmä tuuli pääse iholle.

Pehmeä ja eristävä CLIMASCOT® Lightweight Insulation -vuori lukitsee kehon lämmön takin sisään. Vuori on kevyt ja joustava eli se ei haittaa liikkumista. Takki on testattu ja sertifioitu sekä EN 342- että EN 343 -standardin mukaisesti. Ensin mainittu määrittää eristyskykyä ja jälkimmäinen sateenkestävyyttä koskevat vaatimukset.

Näkyvyyttä ja turvallisuutta kaikille toimialoille Talvitakit – lämpimiä MASCOT-takkeja monilla hyvillä ominaisuuksilla Mies

Ei enää vetoa

Tuuli voi talvitöissä tuntua inhottavalta esimerkiksi alaselässä ja niskassa. Mutta ei 19035-takissa. Takin selässä on pidennysosa, joka estää kylmän ilman virtaamista iholle esimerkiksi polvillaan tai etukumarassa työskenneltäessä. Kun pidennysosaa ei tarvita, sen voi taittaa pois ja kiinnittää takkiin parilla napilla. Lisäksi takissa on tavallista korkeampi kaulus, joka suojaa niskaa ja kaulaa tuulelta. Joustavat hihansuut sulkeutuvat tiukasti ranteiden ympärille.

Huppu estää kylmettymistä, sillä iso osa kehon lämmöstä haihtuu nimenomaan pään kautta. Usein huppu ei kuitenkaan pysy päässä. Tässä takissa on pehmeä ja joustava kangaskaistale otsalla, ja hupun voi kiristää kehystämään kasvoja säädettävillä joustonyöreillä. Jos et halua käyttää huppua, sen voi myös irrottaa.

Takissa on tietysti myös kaikki töissä tarvittavat taskut ja muut yksityiskohdat. Takista on saatavana kaksi versiota: yksi naisille ja toinen miehille. Takki on osa suurempaa näkyvien suojavaatteiden mallistoa, jossa riittää lukemattomia yhdistelymahdollisuuksia.

 

MASCOT® ACCELERATE SAFE