MASCOTin huomioyläosat suojaavat auringolta

MiesNäkyvyyttä ja turvallisuutta kaikille toimialoilleHuomio-T-paita
3. Kesäkuuta 2021

Teetkö töitä ulkona auringonpaisteessa ja onko vaatteidesi oltava erityisen näkyvät? Pukeudu MASCOT-malliston huomiovärisiin T-paitoihin tai pikeepaitoihin, niin saat suojaa UV-säteiltä ja muut huomaavat sinut helposti sekä pimeässä että päivänvalossa.

Älä päästä aurinkoa polttamaan ylävartaloasi. UV-suojavaatteet pysäyttävät UV-säteet ja suojaavat ihoasi. MASCOT® ACCELERATE SAFE -mallistossa on kulutuksenkestäviä ja mukavalta tuntuvia T-paitoja ja pikeepaitoja, jotka suojaavat UV-säteilyltä. Paitojen ulkopinta on polyesteriä, joka takaa kulutuksenkestävyyden ja värien pitävyyden jatkuvassa käytössä. Puuvillainen sisäpinta varmistaa, että vaate tuntuu iholla miellyttävältä.

Sertifioitua UV-suojaa ja hyvä näkyvyys

Kun valitset EN 13758 2 UPF 40+ sertifioidut työvaatteet, voit olla varma, että ihosi on suojassa auringonsäteiltä. Erityisesti T-paitoja, pikeepaitoja ja muita yläosia valittaessa on tärkeä kiinnittää huomiota suojaustasoon.
UV-suojavaatteet suojaavat UV-säteilyltä vain niitä kohtia, jotka vaate peittää.

Jos vaatteiden pitää olla myös näkyvät, etsi niistä EN ISO 20471 merkintää. Sertifikaatista näkyy, kuuluuko vaate suojausluokkaan 1, 2 vai 3. MASCOTin UV-säteiltä suojaavista huomiovärisistä T-paidoista ja pikeepaidoista voi koostaa EN ISO 20471 sertifikaatin mukaiseen suojausluokkaan 2 tai 3 yltävän kokonaisuuden yhdessä jonkin huomiovärisen alaosan kanssa.

PiképaitaPremiumkaksivärinenHuomio-T-paitaPremiumkaksivärinenpyöreä pääntie

Hyvä istuvuus suojaa ihoa

MASCOTin valikoimassa on mukavasti istuvia tuotteita sekä miehille että naisille. Kun vaatteet istuvat hyvin, ne peittävät ja suojaavat kehoa paremmin. MASCOT® ACCELERATE SAFE malliston UV-suojatuissa T-paidoissa ja pikeepaidoissa on joustavat heijastimet, jotka tuovat lisää liikkumisen vapautta. Lisäksi niissä on pehmustettu niskasauma, joka ei hierrä ja parantaa siksi paitojen käyttömukavuutta tuntikausia kestävissä töissä.

 

Tutustu MASCOT® ACCELERATE SAFE -malliston näkyviin T-paitoihin (19092-771 ja 19082-771) ja pikeepaitoihin (19083-771 ja 19093-771) lähimmän MASCOT-jälleenmyyjän luona tai osoitteessa www.mascot.fi.