Sertifioitu huomioneule ulkotöihin

  ACCELERATE SAFE huomiopusero Mies
  Tue, 05 Oct 2021

  Pitääkö vaatteidesi sopia ulkotöihin ja olla erityisen näkyvät? MASCOTin uudessa neulepuserossa voit liikkua vapaasti ja luottaa siihen, että muut näkevät sinut. Neulepusero tuntuu mukavalta ja pitää lämpimänä viileinä kevät- ja kesäpäivinä ennen syksyn sade- ja loskakelien alkamista. Huomioneule on sertifioidusti näkyvä ja sopii sekä sisä- että ulkotöihin.

  Lämpötila voi muuttua työpäivän aikana huomattavasti. Vaatteet on siksi valittava huoneen tai ilman lämpötilan mukaan niin, ettei keho hikoile tai palele.

  Moderni vartalonmyötäinen istuvuus ja liikkumisen vapaus

  Millaisessa tilanteessa sertifioidusti näkyvälle neulepuserolle on käyttöä? Joissain työtehtävissä tarvitaan näkyvyyttä, ja myös lämpimänä pysymisestä pitää huolehtia. Tuulen- ja vedenpitävä uloin kerros ei kuitenkaan aina ole välttämätön. Sen sijasta voi käyttää hyvännäköistä ja mukavantuntuista vartaloa myötäilevää neulepuseroa, jossa on helppo liikkua. MASCOTin fluoresoivista huomioneuleista on saatavana viisi erilaista väriyhdistelmää. Vinot heijastimet tekevät neulepuseroiden ilmeestä modernin ja sporttisen.

  Neulepusero sopii hyvin yhteen muiden MASCOT® ACCELERATE SAFE -malliston tuotteiden kanssa.

  Sertifioitua näkyvyyttä

  Näkyvyys on tärkeää, ja joissain paikoissa suoranainen vaatimus. Huomioneule on sertifioitu EN ISO 20471 -standardin luokan 2 mukaisesti. Jos sen kanssa käyttää MASCOTin hi-vis-malliston shortseja, polvihousuja tai housuja, yhdistelmä yltää suojausluokkaan 3.

  Huomioneuleessa on irrotettava henkilökorttipidike ja vetoketjulliset etutaskut.

  Tutustu huomioneuleeseen (19005 351) lähimmän MASCOT-jälleenmyyjän luona.

  MASCOT® ACCELERATE SAFE