MASCOTin innovatiiviset tuotteet A+A-messuilla

A_A_exhibition_MASCOT_ACCELERATE
19. Lokakuuta 2021

MASCOT esittelee tämän vuoden A+A-messuilla kaikkien aikojen laajimman valikoimansa. Mukana on runsaasti innovatiivisia ja perusteellisesti testattuja tuotteita. Kattavaan valikoimaan ja vuoden 2022 uutuuksiin voi tutustua keskeiselle paikalle ykköshalliin rakennetulla 690 neliömetrin kokoisella osastolla.

Työvaatteita kaikille toimialoille ja kaikenlaisiin olosuhteisiin

A+A-messuja varten kokoamme ainutlaatuisen työvaatekokonaisuuden, jossa on keskenään yhteensopivia tuotteita koko henkilöstölle – tavallisista työvaatteista huomiovaatteisiin ja monisuojaaviin vaatteisiin. Koska MASCOT® ACCELERATE-, MASCOT® ACCELERATE SAFE- ja MASCOT® ACCELERATE MULTISAFE -mallistojen muotokieli on samanlaista, työpaikalle voi helposti luoda kaikki ammattiryhmät kattavan yhtenäisen ilmeen. Kaikkia kolmea mallistoa leimaavat käyttömukavuus ja täydellinen liikkumisen vapaus, ja kaikissa on ULTIMATE STRETCH -kankaasta ommeltuja sekä teolliseen pesuun soveltuvia tuotteita.

Monisuojavaatteet

MASCOT® ACCELERATE MULTISAFE pääsee messuilla esille ensimmäistä kertaa. Monisuojavaatteita sisältävän uutuusmalliston avainsanoja ovat käyttömukavuus ja turvallisuus. Malliston työvaatteilla on kaikki tarvittavat sertifioinnit ja merkinnät, mutta raskaat, paksut ja jäykät materiaalit on korvattu kevyemmillä ja mukavamman tuntuisilla kankailla.

Erittäin kevyet turvajalkineet

MASCOTin osastolla on esillä useita MASCOT® FOOTWEAR -uutuuksia. Klassisesta turvajalkineesta on tarjolla kuusi eri väriä, ja uusissa äärimmäisen kevyissä turvajalkineissa on hiilikuituinen varvassuoja. Vuonna 2020 lanseeratusta MASCOT® FOOTWEAR CARBON -mallistosta tuli välittömästi käyttäjien suosikki. Kyseisiä tuotteita kehittämällä olemme onnistuneet luomaan entistä kevyempiä jalkineita. Niitä kutsumme nimellä MASCOT® FOOTWEAR CARBON | Ultralight System. Osassa kengistä on BOA® Fit System ja osassa nauhat. Erilaisia väriyhdistelmiä on kolme. Tule kokeilemaan kenkiä osastollemme, niin huomaat, kuinka kevyet ja trendikkäät turvajalkineet voivat olla. Uutuusmalleissa on hiilikuituinen varvassuoja, MASCOLAYER®-tekstiilinaulasuoja ja erinomainen iskunkestävyys.

Työvaatteita elintarviketeollisuuteen

Jos etsit työvaatteita elintarviketeollisuuteen ja muille hygieniasta tarkoille toimialoille, tule osastollemme tutustumaan MASCOT® FOOD & CARE -mallistoon. Tuotteet ovat innovatiivisia sekä muotoilultaan, materiaaleiltaan että yksityiskohdiltaan. Erittäin joustavien kankaiden, hyvin istuvien leikkausten ja teollisen pesun kestävien materiaalien yhdistelmä on ainutlaatuinen.

Tule käymään messuilla

A+A-messut järjestetään 26.–29. lokakuuta 2021. Maailmaan johtavaan työturvallisuus- ja työterveysalan tapahtumaan odotetaan yli 67 000 kävijää noin 130 maasta. Näytteilleasettajia on yli 1 900 yli 60 maasta.  

Lämpimästi tervetuloa halliin 1 osastolle 1C29.