Näitä housuja

ei tee mieli riisua
ULTIMATE STRETCH - Riipputaskuhousut - MASCOT® ADVANCED - 2018
20. Huhtikuuta 2018
Voisivatko työhousut olla niin mukavan tuntuiset, ettei niitä tee mieli riisua? MASCOT® ADVANCED -housut on valmistettu neljään suuntaan joustavasta kankaasta, joka takaa täydellisen liikkumisen vapauden. Joustavuuden lisäksi kangas on erittäin kevyttä ja kestää kovaakin kulutusta.

MASCOT on vastikään julkaissut uuden videon täynnä tanssivia käsityöläisiä, tarttuvaa musiikkia ja huumoria. Katso video, niin näet omin silmin, miten hyvin MASCOT® ADVANCED -housuissa pystyy liikkumaan.

Hyvästit raskaille ja jäykille työhousuille

Liikutko työssäsi niin, että perinteiset työhousut joutuvat koetukselle? MASCOT® ADVANCED -housujen myötä voit sanoa hyvästit raskaille, jäykille, kiristäville ja hiertäville työhousuille. ”Niitä ei itse asiassa edes huomaa päällä”, totesi eräs housuja testannut käsityöläinen. Housut tuntuvat pehmeän ja joustavan kankaan ansiosta kuin ylimääräiseltä iholta, joka mukailee kehon liikkeitä.

Toimivuudesta tinkimättä

MASCOT® ADVANCED -housut eivät kuitenkaan jousta toimivuuden kustannuksella. Niissä on joustavat ja erittäin kulutuksenkestävät polvitaskut, kätevät CORDURA®-riipputaskut, lenkkejä työkaluille sekä suljettavia pikkutaskuja matkapuhelimelle, silmälaseille, käyntikorteille ja muille pikkutavaroille. Polvien kohdalla on helposti avattavat tuuletusaukot, joista ilma pääsee virtaamaan housujen alle.

Lehdistö 2018 - 17031-311 Riipputaskuhousut - MASCOT® ADVANCED
MASCOT® ADVANCED 17031 -housuissa on Dyneema®-polvitaskut ja irrotettavat riipputaskut. Edes täysinäiset taskut eivät haittaa liikkumista, ja vetoketjulla kiinnitetyt riipputaskut voi irrottaa pesua tai tyhjennystä varten.

Lukemattomia yhdistelymahdollisuuksia

MASCOT® ADVANCED -housuista on tarjolla seitsemän eri väriä, kolme eri lahkeenpituutta ja runsaasti kokoja. Kun lahkeenpituus on valittu oikein, taskut ja muut yksityiskohdat asettuvat juuri oikeisiin kohtiin. MASCOT-mallistossa on pitkien housujen lisäksi polvihousuja ja shortseja, joiden riipputaskut voi irrottaa. Kaikki mallit on valmistettu ainutlaatuisesta neljään suuntaan joustavasta kankaasta, joka tekee työskentelystä entistä mukavampaa.

17031-311 - Riipputaskuhousut - MASCOT® ADVANCED - Lehdistö 2018