Kevyitä ja edustavia vaatteita monenlaisiin työtehtäviin

    2019 - Malleja, Mies, Nainen talking, Paidat, 0024200C-81D3-434A-81E4-177A115C0F1F
    Tue, 05 Nov 2019
    MASCOTin corporate wear -uutuudet ovat tyylikkäitä ja edustavia, mutta silti mukavia vaatteita. Ne sopivat erityisesti palvelualoille ja muihin asiakaskontakteja sisältäviin työtehtäviin. Valikoimassa on erikseen sekä miehille että naisille suunniteltuja tuotteita.

    Kevyet ja aavistuksen verran viralliset MASCOT corporate wear -työvaatteet luovat tyylikkään ja ammattimaisen vaikutelman käyttömukavuudesta tinkimättä. Tuotteet on kehitetty pysymään siisteinä koko työpäivän ajan. Malliston housut ja puolihameet on ommeltu joka suuntaan joustavista materiaaleista, jotka näyttävät edustavilta ja kestävät kovaakin kulutusta.

    Edustava yritysimago

    MASCOTin corporate wear -tuotteet sopivat työntekijöille, joiden päivät kuluvat toimistossa, myymälässä tai palvelutiskillä. Mallistossa on muun muassa väreiltään, paksuudeltaan ja istuvuudeltaan erilaisia kauluspaitoja sekä tyylikkäitä neuleita. Housut ja puolihameet on ommeltu täysin joustavasta kankaasta. Naisten alaosista on tarjolla kaksi eri istuvuutta: PEARL ja DIAMOND. Kaikille löytyy siis hyvin istuvia tuotteita, joissa on helppo liikkua.

    Useita yhdistelymahdollisuuksia

    Malliston vaatteista voi yhdistellä keskenään tai MASCOTin muiden tuotteiden kanssa monenlaisia kokonaisuuksia. Näin voidaan luoda yhtenäinen yritysimago yli osasto- ja tehtävärajojen.

    2019 - Malleja, Miehet, Nainen talking, Paidat, 0024200C-81D3-434A-81E4-177A115C0F1F, Housut, Hame, Neulepusero

    MASCOTin corporate wear -tuotteisiin voi tutustua MASCOT-jälleenmyyjien luona ja osoitteessa www.mascot.fi.