Polviasennossa

työskentelyä mukavasti
Housut polvitaskuilla - 2015
18. Helmikuuta 2015
Työskenteletkö sinäkin joskus polvillasi? Jos teet niin, tarvitset ehdottomasti lisäsuojaa polvillesi.

Tämän suojan saat MASCOTilta useammalla kuin yhdellä tavalla. Työhousujen lukuisien ominaisuuksien ja sertifioitujen polvisuojien ansiosta saat yhdistelmän, joka takaa mukavan ja ennen kaikkea turvallisen työympäristön, kun työskentelet polvillasi.

Polvipehmusteet - 2015 Lehdistö

MASCOT® Waterloo -polvisuojat on valmistettu Evazote®-vaahdosta, joka muotoutuu ergonomisesti, ja niitä voi käyttää kaikissa MASCOTin polvitaskullisissa housuissa. Ne täyttävät koko taskun leveyden ja ovat muodoltaan pitkulaisia, joten niitä voi lyhentää (suojus on valmistettu siten, että sitä on helppo leikata) pienissä polvisuojataskuissa käytettäessä. MASCOT® Waterloo on sertifioitu EN 14404-standardin (tyyppi 2, luokka 1) mukaisesti, joka koskee polvillaan tehtävässä työssä käytettäviä polvisuojuksia.

Mutta jotta saisit polvisuojuksistasi täyden hyödyn, sinulla tulee olla housut, joissa on oikeanlainen istuvuus. Polvisuojat eivät saa haitata sinua kävellessäsi tai seistessäsi. Niiden tulee silti olla välittömästi oikealla paikallaan, kun laskeudut polvillesi. Siksi onkin tärkeää, että valitset housut, jotka ovat oikean pituiset (ja sopivat vyötäröltä). MASCOTin housuista voit valita sinulle sopivimman lahkeenpituuden, ja jokaisen mallin ja koon kohdalla polvisuojan paikka on ainutlaatuinen. Näin voit olla varma siitä, että MASCOT-housuissa polven suoja-alue on aina polven kohdalla. Niin ei ole, jos ostat liian pitkät housut ja käännät lahkeet ylöspäin.

Käytä MASCOTin mittataulukkoa, joka auttaa sinua löytämään oikean koon. Kun joudut työskentelemään paljon polvillasi, on housujen ergonomia ensiarvoisen tärkeää. Valitse housut, joissa on ergonomisesti muotoiltu housunkaulus ja ergonomisesti suunnitellut lahkeet, jos haluat olla varma, että housuissa on helppo liikkua ja että ne tukevat sinua jokaisessa liikkeessä. Kaiken lisäksi polvivahvikkeen rakenne on sellainen, että kangas ei keräänny sen kohdalle haittaavasti, kun polvistut. Useimmissa MASCOTin housuissa polvisuoja asetetaan paikoilleen yläkautta ja tasku suljetaan tarranauhalla, jotta sinne ei pääse likaa.

Kärkisuojan ansiosta kenkä soveltuu polvillaan työskentelyyn - 2015