MASCOT®

    Lehdistö - MASCOT® ADVANCED - 2017
    Sun, 14 May 2017
    uusi mallisto joustavia, kestäviä ja mukavia vaatteita ammattikäyttöön. MASCOT® ADVANCED palvelee kunniakkaasti kaikkia kovaa työtä tekeviä, intohimoisia ihmisiä, jotka vaativat paljon työvaatteiltaan.
    2017 - Inspiraatio – intohimoinen työskentely äärimmäisissä sääolosuhteissa

    Inspiraatio – intohimoinen työskentely äärimmäisissä sääolosuhteissa

    Pohjoismaissa meri, tuuli ja sää voivat olla erittäin karuja, mutta samalla myös kiehtovia ja puoleensavetäviä. Yksi paikoista, jossa sääolosuhteet ahavoittavat ihoa ja saavat silmät viiruiksi, on Tanskan luoteisrannikolla sijaitseva Klitmøller. Jokapäiväiset tuuli, suola ja lännestä vyöryvät vaahtopäät ovat muokanneet Klitmøllerin asukkaista erityisiä. Täällä asuu tavoitteellisia, rohkeita ihmisiä, jotka seuraavat kutsumustaan ja intohimoaan.

    Inspiraatio – muotoilu, kulutuksenkestävyys ja suoja säätä vastaan - 2017

    Inspiraatio – muotoilu, kulutuksenkestävyys ja suoja säätä vastaan

    Innostus MASCOT® ADVANCED -malliston kehittämiseen on tullut juuri näiltä ihmisiltä, jotka työskentelevät meri ja tuuli seuralaisinaan. Kyseessä on Pohjoismaiden innoittama työvaatemallisto, joka kestää karut sääolosuhteet ja tarjoaa hyvän liikkumisen vapauden silloin kun vain huippusuoritus on riittävästi. MASCOT® ADVANCED -työvaatteissa on kaikki tarvittavat toiminnot ja rajoittamaton liikkumisen vapaus, joka sopii jopa extreme-lajien harrastajille. Vaatteiden muotokieli on saanut innoitusta surffaajien märkäpuvuista. Kulutuksenkestävyys ja tukevuus ovat lannistumattomien ammattikalastajien äärimmäisten tuuli- ja sääolosuhteiden innoittamia.

    2 Miehet - KOHDERYHMÄ – intohimo motivaattorina - MASCOT® ADVANCEDKOHDERYHMÄ – intohimo motivaattorina - Mies & Nainen - 2017

    KOHDERYHMÄ – intohimo motivaattorina

    Ikä:
    Ihmistyyppi, ei tietty ikä

    Ammattiala:
    Käsityö- ja rakennusala

    Vaatteet:
    Rento (mutta ei sekopäinen), hienostelemattoman trendikäs

    Ostostapa (työ, urheilu, vapaa-aika, ruoka):
    Laatua määrän sijaan. Käytännöllisyyttä ennen koristeellisuutta. Tuntee oman tyylinsä.

    Kiinnostuksen kohteet:
    Urheilu (esim. jalkapallo, surffaus, lumilautailu), ulkoilu (esim. metsästys tai huvikalastus).