1 2 3

Pukeudu kerroksittain
1 2 3 - Pukeudu kerroksittain - 2017
10. Kesäkuuta 2017
Laske kolmeen – Yhdistämällä suojaudut säätä kuin säätä vastaan.
1 Pysy kuivana 2 Pysy lämpimänä 3 Suojaa säältä

Yhdistele kerroksia ympäristön lämpötilan ja oman fyysisen aktiivisuustasosi mukaan.
Lämpimänä pysymisessä ei ole aina kyse pukeutumisesta mahdollisimman paksuihin vaatteisiin. Kyse on oikeiden vaatteiden valitsemisesta sisäpuolelta pintaan.

1 - Pysy kuivana

Mukavuutta korkeissa lämpötiloissa

Nämä tuotteet säätelevät kehon lämpötilaa miellyttävästi niin lämpimissä työympäristöissä kuin fyysisesti aktiivisen käyttäjänkin päällä. Kosteutta siirtävässä ja nopeasti kuivuvassa kankaassa on antibakteerinen käsittely, joka ehkäisee hajujen syntymistä.

2 - Pysy lämpimänä

Kuinka monta kerrosta tarvitset?

Välikausina riittää usein kaksi kerrosta: kosteutta siirtävä sekä eristävä kerros. MASCOT® ADVANCED -malliston lämpötakki, jossa on CLIMASCOT®-vuori, on varma valinta, kun etsit kevyttä ja pehmeää välikausitakkia – 2. kerros. Lämpötakki toimii erittäin kylmässä säässä poikkeuksellisen hyvin eristävänä keskikerroksena vuorin pienen ominaispainon ja ainutlaatuisen materiaalikoostumuksen ansiosta.

3 - Suojaa säältä

Paras mahdollinen suoja tuulelta ja sateelta

Uloimman vaatekerroksen on hengitettävä niin että hiki pääsee ulos.Lisäksi vaatteen on suojattava tuulelta ja vedeltä/vettähylkivä. Jos haluat vain yhden takin, kuoritakki on sinun valintasi. Se suojaa tuulelta ja sateelta, ja voit itse säätää lämpötilaa yhdellä tai useammalla takin alle puettavalla eristävällä kerroksella.