1 2 3

    1 2 3 - Pukeudu kerroksittain - 2017
    Fri, 09 Jun 2017
    Laske kolmeen – Yhdistämällä suojaudut säätä kuin säätä vastaan.
    1 Pysy kuivana 2 Pysy lämpimänä 3 Suojaa säältä

    Yhdistele kerroksia ympäristön lämpötilan ja oman fyysisen aktiivisuustasosi mukaan.
    Lämpimänä pysymisessä ei ole aina kyse pukeutumisesta mahdollisimman paksuihin vaatteisiin. Kyse on oikeiden vaatteiden valitsemisesta sisäpuolelta pintaan.

    1 - Pysy kuivana

    Mukavuutta korkeissa lämpötiloissa

    Nämä tuotteet säätelevät kehon lämpötilaa miellyttävästi niin lämpimissä työympäristöissä kuin fyysisesti aktiivisen käyttäjänkin päällä. Kosteutta siirtävässä ja nopeasti kuivuvassa kankaassa on antibakteerinen käsittely, joka ehkäisee hajujen syntymistä.

    2 - Pysy lämpimänä

    Kuinka monta kerrosta tarvitset?

    Välikausina riittää usein kaksi kerrosta: kosteutta siirtävä sekä eristävä kerros. MASCOT® ADVANCED -malliston lämpötakki, jossa on CLIMASCOT®-vuori, on varma valinta, kun etsit kevyttä ja pehmeää välikausitakkia – 2. kerros. Lämpötakki toimii erittäin kylmässä säässä poikkeuksellisen hyvin eristävänä keskikerroksena vuorin pienen ominaispainon ja ainutlaatuisen materiaalikoostumuksen ansiosta.

    3 - Suojaa säältä

    Paras mahdollinen suoja tuulelta ja sateelta

    Uloimman vaatekerroksen on hengitettävä niin että hiki pääsee ulos.Lisäksi vaatteen on suojattava tuulelta ja vedeltä/vettähylkivä. Jos haluat vain yhden takin, kuoritakki on sinun valintasi. Se suojaa tuulelta ja sateelta, ja voit itse säätää lämpötilaa yhdellä tai useammalla takin alle puettavalla eristävällä kerroksella.