Kevyt ja joustava talvitakki sekä kuoritakk

i MASCOTilta
17001-411 - Kuoritakit - MASCOT® ADVANCED
18. Tammikuuta 2018
MASCOT haluaa kumota käsityksen, jonka mukaan lämmin talvitakki on aina myös paksu ja painava. Lanseeraamme nyt kevyen talvitakin ja kuoritakin, jotka on valmistettu neljään suuntaan joustavasta materiaalista. Takit ovat lisäksi erittäin kulutuksenkestäviä ja hengittäviä sekä tuulen- ja vedenpitäviä.

Kun työskennellään ulkona vuoden ympäri, on olennaista suojata itsensä tuulelta ja vaihtelevalta säältä. Monet kokevat kuitenkin, että heidän täytyy tinkiä mukavuudestaan uutta työtakkia ostaessaan. Siksi MASCOT on nyt lanseerannut MASCOT® ADVANCED 17035 -talvitakin ja MASCOT® ADVANCED 17001 -kuoritakin, jotka ovat kevyitä, suojaavat säältä ja joissa on helppo liikkua.

Voittamatonta mukavuutta

Molemmat vastalanseeratut takit on valmistettu erityisestä kankaasta, joka on sekä kevyt että joustaa kaikkiin suuntiin. Keveyden ansiosta kummatkin takit ovat niin mukavia, että niitä käyttää mielellään koko työpäivän ajan. Talvitakin vuori on myös niin kevyt, että takki tuntuu painonsa puolesta lähes kevyeltä välikausitakilta. Takkien joustava materiaali takaa hyvän liikkumisen vapauden, sillä kangas myötäilee vartalon liikkeitä. Lisäksi takeissa on vartalon ergonomiaa mukaileva istuvuus ja muotoon leikatut hihat.

Suojaa kaikilta säiltä

Sekä talvitakki että kuoritakki ovat sertifioidusti hengittäviä sekä tuulen- ja vedenpitäviä (EN 343). Tämä tarkoittaa, että ne suojaavat täydellisesti sateelta, mutta liiallinen kuumuus haihtuu silti pois. Jos takki ei hengitä, käyttäjä kastuu hikoilleessaan ja saattaa kylmettyä. Talvitakissa käytetty erittäin hyvin eristävä CLIMASCOT®-materiaali suojaa kylmältä sertifioidusti (EN 342).

Toiminnalliset työtakit

Kaikki työtakkimme ovat toiminnallisia! Siksi molemmat takit ovat erittäin kulutuksenkestäviä. Kaikissa taskuissa sekä sisä- että ulkopuolella on vetoketju, jonka ansiosta taskujen sisältö ei pääse putoamaan. Hihansuun resorissa on reiät peukalolle, joten kädet pysyvät lämpiminä, vaikka tekisit pikkutarkkaa työtä. Työnäkyvyyttä parantavat heijastimet on otettu huomioon takin suunnittelussa. Erityisesti talvitakin rintamuksessa on D-rengas, johon voi ripustaa henkilökortin.