MASCOT on rakennusalan

    17031-311 - Housut riipputaskuilla - MASCOT® ADVANCED - Lehdistö 2019
    Sun, 03 Feb 2019

    MASCOT on voittanut tanskalaisten rautakauppojen vuoden toimittaja 2019 -palkinnon. Loppusuoralle selvisivät myös Saint-Gobain Isover, ALFIX, Randers Tegl, Moland Byggevarer ja Nilfisk Danmark.


    Danske Byggecentre -järjestön puheenjohtaja, aluejohtaja Carl Bladt Hansen kommentoi MASCOTin valintaa seuraavasti: ”Jäsenemme valitsivat MASCOTin ehdokkaaksi ja sittemmin voittajaksi, koska MASCOT on aina askeleen edellä muita. Yrityksen tilausportaali on helppokäyttöinen ja tilaaja saa täsmälliset logistiikkatiedot. Lisäksi MASCOT panostaa aktiivisesti asiakkaisiimme. Käytännössä se tarkoittaa myyntitukea, näkyvyyttä myymälöissä ja loppukäyttäjille suunnattuja tapahtumia. MASCOTin työvaatteet ovat laadukkaita ja innovatiivisia ja viehättävät siksi sekä meitä että asiakkaitamme. MASCOTin asema on vahva, koska yhteistyöstä sen kanssa ei puutu mitään osa-alueita.”


    Tahdomme olla palkinnon arvoisia – myös jatkossa

    MASCOTissa ollaan palkinnosta haltioissaan. ”Näin hienon tunnustuksen saaminen on valtava kunnia monestakin syystä, mutta erityisesti siksi, että olemme perusteluiden mukaan hyvä toimittaja useilla eri osa-alueilla. Se on ollut strategiamme jo vuosien ajan. Tahdomme valmistaa laadukkaita tuotteita ja onnistua yhteistyön muillakin osa-alueilla: innovoinnissa, tuotannossa, toimituksissa ja palveluissa”, toteaa MASCOTin toimitusjohtaja Michael Grosbøl.

    Carl Bladt Hansen - Henrik Bach - Palle Thomsen

    Vasemmalta oikealle Danske Byggecentre -järjestön puheenjohtaja ja Davidsenin aluejohtaja Carl Bladt Hansen, MASCOTin Pohjoismaiden myyntijohtaja Henrik Bach ja Danske Byggecentre -järjestön toimitusjohtaja Palle Thomsen.

    MASCOT-ratkaisut tuottavat lisäarvoa

    MASCOTissa ollaan mielissään myös siitä, että palkinnon voittajan ratkaisivat jälleenmyyjien äänet. ”MASCOT voitti kilpailun jäsentemme eli MASCOTin kanssa päivittäin tekemisissä olevien henkilöiden äänillä. Se on selkeä osoitus siitä, että hyvien tuotteiden lisäksi myös yrityksen palveluratkaisut ja yhteistyö koetaan lisäarvoa tuottaviksi”, Danske Byggecentre -järjestön puheenjohtaja, aluejohtaja Carl Bladt Hansen sanoo.

    Michael Grosbølin mukaan MASCOT ei aio jäädä lepäämään laakereillaan, vaan panostaa lisäarvoa tuottaviin ratkaisuihin myös jatkossa. ”Palkinto innostaa meitä kehittymään entistä paremmiksi – kaikilla osa-alueilla. Pyrimme olemaan rautakauppojen osoittaman luottamuksen arvoisia eli valmistamme innovatiivisia työvaatteita, optimoimme asiakaspalveluamme ja kehitämme uudenlaisia palveluratkaisuja myös jatkossa. Me emme halua kulkea muiden jalanjäljissä, vaan olla aina askeleen edellä ja määrittää alan normit.”

    2019 - Michael Grosbøl Managing Director

    MASCOTin toimitusjohtaja Michael Grosbøl


    Danske Byggecentre -järjestöön kuuluu suuri osa Tanskan rautakaupoista. Kilpailussa järjestön jäsenet eli yksittäiset rautakaupat nimesivät ensin ehdokkaat ja sittemmin äänestivät suosikkejaan.