Uuden sukupolven fleecepuserot miehille ja naisille

2019-Malleja
18. Kesäkuuta 2019

MASCOTin uudet fleecepuserot on valmistettu tyylikkään sileäpintaisesta joustavasta kankaasta. Ne eroavat perinteisistä fleecepuseroista sekä ulkonäöltään, istuvuudeltaan että käyttömukavuudeltaan. Liikkuminen on aiempaa vartalonmyötäisemmissä malleissa erityisen helppoa.

Sileä ja aavistuksen kiiltävä pinta näyttää edustavalta ja trendikkäältä. Lisäksi se ehkäisee lian ja pölyn tarttumista puseroon. Tästä on hyötyä, jos työtiloissa on pölyä, sahanpurua tai likaa.

Käytössä mukava

Fleecepuseroissa on vetoketju ja sen alla tuulilista, joka estää kylmää tuulta puhaltamasta vetoketjun läpi. Sisäpinta on pehmeä ja mukava. Korkea kaulus lämmittää niskaa, ja sen voi sulkea vetoketjulla tiukasti kaulan ympärille. Lisäksi fleecepuseroissa on heijastimet ja etutaskuissa vetoketju. Vartalonmyötäinen malli ja hihansuiden kuminauhat varmistavat, että pusero mukailee kehon liikkeitä hulmuamatta tai tarttumatta mihinkään kiinni. Fleecepusero sopii sellaisenaan kevyeksi ulkotakiksi, mutta sitä voi käyttää myös eristävänä ja hengittävänä kerroksena talvitakin alla.

Mallit naisille ja miehille

Erikseen naisille ja miehille suunnitellut fleecepuserot kuuluvat MASCOTin uuteen MASCOT® ACCELERATE -mallistoon. Malliston yli 70 uutta tuotetta on saatavana kuudessa eri värissä. Fleecepuseroiden lisäksi MASCOT® ACCELERATE -mallisto tarjoaa muitakin yläosia T-paidoista ja collegepaidoista lämpö-, kuori- ja talvitakkeihin. Tuotteiden yhtenäinen design huokuu liikettä ja dynaamisuutta.

Työhousut naisille Naisten puserot2019-Malli Fleecepusero vetoketjulla

 

Fleecepuseroista on saatavana klassiset värit tumma laivastonsininen ja tumma antrasiitti/musta sekä kolme uutta väriä: kirkkaanpunainen, taivaansininen ja ruohonvihreä. Sekä miesten että naisten fleecepuseroista on tarjolla erilaisia versioita. Useimmissa on kokopitkä vetoketju, mutta yhdessä pään yli puettavassa mallissa lyhyt vetoketju.

 

18103-316 MASCOT® ACCELERATE -fleecepusero, vetoketju, moderni istuvuus
18153-316 MASCOT® ACCELERATE fleecepusero, vetoketju, naisten malli

 

2019-5CEE9ECA-358A-43FC-81DA-0471F5CEA80DMASCOT® ACCELERATE 18103-316 | Fleecepusero vetoketjulla

2019-Naisten puserotMASCOT® ACCELERATE 18153-316 | Fleecepusero vetoketjulla, Lady ommeltu