MASCOT vaatettaa

yli 9 000 Falckin työntekijää
Falck Banner - Lehdistö 2011
15. Maaliskuuta 2011

Falck on MASCOTin uusi asiakas. Falck Danmark ja MASCOT solmivat tammikuun 1. päivänä 2011 yhteistyösopimuksen ammattivaatteiden toimituksesta.

"Solmimamme yhteistyösopimus on erittäin merkittävä" kertoo MASCOTin Pohjoismaiden myyntijohtaja Henrik Bach. "Emme pelkästään vaateta 9 000 Falckin työntekijää Tanskassa, vaan sopimuksen myötä vaatteita toimitetaan myös Norjan ja Ruotsin työntekijöille ja alihankkijoille. Ja onhan Falck maailmanlaajuinen, kasvuhaluinen yritys, joten kuka tietää mihin tämä johtaa" Henrik Bach toteaa. Falck toimii myös ambulanssi- ja pelastuspalveluna mm. Belgiassa, Slovakiassa, Puolassa, Brasiliassa ja USAssa.

Henrik Bach - 2011

Toimittajalta vaaditaan paljon

Falck valitsi lopulta MASCOTin työvaatteiden toimittajaksi monestakin syystä. Siitä kertoo Falckin Group Procurement Director Morten B. Jacobsen: "MASCOTilla ei pelkästään ole oikeanlainen valikoima ja ratkaisukeskeinen asenne. MASCOT on osoittanut olevansa kokonaisvaltainen tavarantoimittaja, joka ratkaisee useita arkipäivän ongelmiamme".

MASCOT valtaa myös hallinto-osaston

"MASCOTin ansiosta vaatteidemme laatu paranee niin kankaiden, kestävyyden kuin muotoilun osalta. MASCOT tarjoaa myös hallinto-osastoa helpottavia ratkaisuja. Sekä MASCOT® SmartStore -verkkotilausratkaisun että yrityksen tehokkaan logistiikan ansiosta MASCOT pystyy kätevästi pakkaamaan yksittäisten työntekijöiden vaatteet erillisiin laatikoihin" selvittää Morten B. Jacobsen. Jakelusta vastaa muuten Olino A/S. Olino A/S valittiin samalla myös toimistovaatetuksen tavarantoimittajaksi.

Olennaista olla maailmanlaajuinen toimittaja

Toimistohenkilökunnan lisäksi MASCOT vaatettaa kaikki Falckin tanskalaiset pelastus-, avustus-, terveydenhoito- ja tekniikkapuolen työntekijät. "MASCOTin perusvalikoimasta löytyi optimaaliset ratkaisut kaikille työntekijöille. On vain muutamia tuotteita, joita MASCOT joutui räätälöimään meitä varten" selvittää Morten B. Jacobsen, joka myös kertoo, että MASCOTin koolla on suuri merkitys yhteistyön kannalta. "MASCOT on kilpailukykyinen, maailmanlaajuinen toimittaja, joka mukautuu kasvuvauhtiimme niin maantieteellisesti kuin alakohtaisestikin. Mielestämme MASCOT on pidemmän päälle kiinnostavin vaatetoimittaja Falck-konsernille. Yhteistyö parantaa myös työntekijöidemme tyytyväisyyttä, yritysprofiiliamme ja brändiämme."

Huomiovaatteet - MASCOT® SAFE YOUNG - 2011

Falckista

Falckin tehtävä on yli 100 vuoden ajan ollut onnettomuuksien, sairauksien ja hätätapausten ehkäiseminen, pelastustoimet onnettomuuksissa ja hätätilanteissa, nopean ja ammattitaitoisen avun tarjoaminen sekä sairaiden ja loukkaantuneiden kuntoutus. Näiden tehtävien lisäksi Falckin visiona on luoda kansainvälisesti merkittävä yritys, joka toimii laaja-alaisesti avustus-, pelastus-, terveydenhoito- ja turvallisuuskouluttajana. Falck on pohjoismainen organisaatio, joka on viime vuosina nopeasti kasvanut kansainvälisiin mittoihin. Tänä päivänä Falckilla on toimintaa yli 25 maassa, viidellä maanosalla ja sillä on yli 17 000 työntekijää.