Uudet

naisten huomiotakit
Huomiotakit - 2 Naiset - MASCOT® SAFE SUPREME - 2018
29. Elokuuta 2018
Alan kattavin työvaatevalikoima kasvaa vielä entisestään, kun MASCOT esittelee naisten softshell-huomiotakin ja huomiotalvitakin. Takit on muotoiltu istumaan erityisen hyvin juuri naisille.
Nämä kaksi uutta naisten huomiotakkimallia kuuluvat kestävään ja vaikuttavaan MASCOT® SAFE SUPREME -mallistoon. Tässä laajassa työvaatemallistossa käytetyt kestävät materiaalit on testattu perusteellisesti, ja vaatteet on suunnattu erityisesti rakennusalan työntekijöille, joille kestävyys ja hyvä liikkumisenvapaus ovat ensisijaisen tärkeitä. Molemmat naistentakit ovat saaneet EN ISO 20471 luokan 3 hyväksynnän (joskin softshell-takkien pienimmät koot eli XS ja S ovat luokan 2 mukaisia). MASCOTin uudet näkyvät naistentakit ovat varma valinta niille, joiden työssä näkyvyys ja turvallisuus ovat erittäin tärkeitä.

Mukavuutta koko talveksi

Softshell-takkimme 18512 on hengittävä, tuulenkestävä ja vettähylkivä kolmikerrostakki, joka soveltuu erinomaisesti sekä välikausitakiksi että leutoihin talvipäiviin. Muotoonsa leikatut hihat tuovat runsaasti liikkumisenvapautta, kun taas tarrakiinnitys ja pidennetty selkäosa suojaavat tuulelta ja kylmyydeltä. Lämmin ja vedenpitävä talvitakki 18545 soveltuu käytettäväksi erityisesti kylminä talvikuukausina. 18545-talvitakki on sertifioitu standardien EN 343 ja EN 342 mukaisesti, joten se suojaa erittäin hyvin sateelta ja kylmältä. Kummassakin takissa on irrotettava huppu.

Naisten testaama istuvuus

Suojatakit istuvat vartalonmyötäisesti, ja ne on suunniteltu nimenomaan naisille. Nämä miellyttävät naistentakit on muotoiltu niin, että ne ovat vyötäröltä ja hartioista tavallista kapeampia, kun taas lantion kohdalla on enemmän tilaa, joten ne istuvat hyvin ja antavat samalla liikkumisenvapautta. Erityisesti naisille suunnitellun takin etuna on naiskäyttäjän kannalta myös se, että hihojen pituus ja selkäosa on sovitettu naisten pituuteen, ja takki avautuu ”naisten puolelta”. Lisäksi selkäosaa on pidennetty niin, että se lämmittää suuremmalta alueelta. Molemmissa takeissa on käytännöllisiä taskuja, joissa voi säilyttää vaikkapa taulutietokonetta, matkapuhelinta, kyniä ja muuta tarpeellista. Takit on kehitetty lukuisten testien ja mittausten pohjalta, ja naiset ovat testanneet kaiken mahdollisen istuvuudesta aina liikkumisenvapauteen ja kestävyyteen.

Naistentakkeja 18512 ja 18545 on saatavilla keltaisella, oranssilla ja punaisella huomiovärillä. Koot: XS–4XL.

Talvitakit - MASCOT® SAFE SUPREME 18545
MASCOT® SAFE SUPREME 18512 - Softshell-takki, naisten malli, vettähylkivä, Luokka 3

Takit - Nainen - MASCOT® 18512

MASCOT® SAFE SUPREME 18545 - Talvitakki, naisten malli, vedenpitävä, Luokka 3

Myös MASCOT® SAFE SUPRME -turvavaatemalliston housut soveltuvat erinomaisesti naisille, joten naisille on nyt saatavana täydellinen turva-asukokonaisuus, joka istuu hyvin ja antaa riittävästi liikkumisenvapautta.

18512-246
MASCOT® SAFE SUPREME
3 Värit
UUSI
Nainen - Merkkiä
  • Vertaa
  • Lisää toivelistaan
  • Nopea katsaus
18545-231
MASCOT® SAFE SUPREME
3 Värit
UUSI
Nainen - Merkkiä
  • Vertaa
  • Lisää toivelistaan
  • Nopea katsaus