Uudet toiminnalliset alusvaatteet yleiskäyttöön

    Tekninen aluspaita-model
    Mon, 17 Aug 2020

    Ympärivuotiseen käyttöön

    Uudet MASCOT-alusvaatteet sopivat kaikenlaisiin ulkotöihin sekä lämpimässä että kylmässä säässä. Alusvaatteissa käytetty erittäin kevyt kangas säätelee kehon lämpötilaa ja painaa vain 130 g/m2. Kangas hengittää tehokkaasti ja siirtää kosteuden pois iholta, jotta keho pysyy kuivana ja lämpimänä. Kangas on joustavaa, suojaa kehoa ja mukautuu sen liikkeisiin. Kankaan pinta toimii ohuena eristeenä.

    Hyvästit hajuille

    Uusien alusvaatteiden sisältämät polypropeenikuidut vähentävät hajuhaittoja, ja pesu 60 asteessa poistaa bakteerit helposti. Kangas kuivuu niin nopeasti, että linkouksen jälkeen ei paljon muuta kuivausta tarvita. Tuotteita voi siis käyttää joustavasti missä tahansa ja melkein milloin tahansa.

    Nämä toiminnalliset alusvaatteet sopivat alimmaksi kerrokseksi. Lisää eristäviä kerroksia, jos työskentelet kylmissä olosuhteissa ja/tai olet työssäsi paljon paikallaan. Uudessa mallistossa on neljä eri tuotetta: pitkät alushousut, lyhythihainen aluspaita ja kaksi pitkähihaista aluspaitaa, joista toisessa on korkea kaulus. Kaikkien värinä on neutraali tumma antrasiitti / musta.

    MASCOTilla on nyt yhteensä seitsemän toiminnallisten alusvaatteiden mallistoa kolmessa eri kategoriassa:

    •   Kosteutta siirtävät alusvaatteet – lämpimiin päiviin (kolme mallistoa)
    •   Alusvaatteet yleiskäyttöön – siirtävät kosteutta ja eristävät kevyesti (kaksi mallistoa)
    •   Erittäin tehokkaasti eristävät ja kosteutta siirtävät alusvaatteet erityisen kylmiin päiviin (kaksi mallistoa)

     

    Tutustu MASCOTin alusvaatteiden ainutlaatuisiin ominaisuuksiin ja kuviin osoitteessa

    Tekniset alusvaatteet