Testattu ääriolosuhteissa

MASCOT-vaatteita käytetään eri puolilla maailmaa joka ikinen päivä. Siinä on kylliksi testiä jo sinällään! Mutta toisinaan MASCOTin testaajat hakeutuvat tarkoituksella tilanteisiin, joissa työvaatteet joutuvat äärimmäisen paineen alle joko säästä tai työskentelyolosuhteista johtuen.

Ympäristö - Patagonia

Patagonia

MASCOT on useiden vuosien ajan lähettänyt työvaatteitaan äärimmäisiin olosuhteisiin kaikkialle maailmaan testatakseen niiden toimivuutta läpikotaisin.

Patagonia

MASCOT® WORKWEAR - Dakar Auto

Dakar Rally

MASCOT on toimittanut Coronelin tiimin mekaanikoille vaatteet Dakar-ralliin jo useina vuosina, eikä tämä vuosi ole mikään poikkeus. Mekaanikot työskentelevät rallissa hyvin poikkeuksellisissa olosuhteissa, ja MASCOT on ylpeä saadessaan olla heidän suosikkitoimittajansa.

Dakar Rally

Lisäksi MASCOTin työvaatteita on testattu jo vuosien ajan Team Coronelin mekaanikoiden päällä Dakar-rallissa ja Centre Terren järjestämillä Ultima Patagonia -retkillä. Katso, kuinka TESTED TO WORK -iskulauseemme toteutuu käytännössä, kun testaamme työvaatteitamme ja altistamme ne monenlaisille haasteille uniikeissa olosuhteissa.