Terveet työntekijät

  Ei nälkää

  Kun yritys siirtää tuotantonsa johonkin kehitysmaahan, se ottaa samalla vastuun paikallisten työntekijöiden terveyden, viihtyvyyden ja turvallisuuden parantamisesta. Ainakin me MASCOTissa ajattelemme niin. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme muun muassa maksuttomat lääkäripalvelut, tietoa terveyteen liittyvistä aiheista ja ilmaisen ravitsevan lounaan.

  Terveyttä ja hyvinvointia

  MASCOTin yli 2 400 kaakkoisaasialaista työntekijää saavat nauttia eurooppalaisesta työkulttuurista ja MASCOTin vahvoista arvoista. Käytännössä tämä tarkoittaa turvallisia ja muutenkin hyviä työpaikkoja, joissa on mahdollisuus kehittyä. Työsopimukseen kuuluvat myös maksuttomat lääkäripalvelut, terveyteen liittyvät tiedotuskampanjat, turvallisuuskoulutus ja ravitseva ilmainen työpaikkalounas.

  Iloiset ja terveet työntekijät ovat hyviä työntekijöitä

  Terveet ja hyvin viihtyvät työntekijät jaksavat tehdä työnsä kunnolla. Se on helppo huomata Vietnamin ja Laosin tehtailla. Työntekijät ovat siellä eurooppalaisten MASCOT-kollegoiden tapaan omistautuneet valmistamaan maailman parhaita työvaatteita, jotka ovat kestäviä sekä laadullisesti että sosiaalisen vastuullisuuden mittapuulla.

  Vietnam - Terveet työntekijät - people eating lunch

  Ilmainen lounas

  Kaikki MASCOTin työntekijät istuvat päivittäin ruokapöydän ääreen nauttimaan hyvää ja ravitsevaa lounasta. MASCOTin lääkärit ja sairaanhoitajat tekevät tiivistä yhteistyötä kokkien kanssa, ja ruoasta otetaan päivittäin näytteitä korkean laadun ja riittävän energiansaannin takaamiseksi. MASCOTin tarjoama lounas parantaa elintarviketurvallisuutta ja työntekijöiden ravitsemustilaa.

  Maksuttomat lääkäri- ja terveydenhoitopalvelut

  Maksuttomat lääkäri- ja terveydenhoitopalvelut

  Kaikilla MASCOTin tehtaiden työntekijöillä on milloin tahansa mahdollisuus käydä tehtaiden omilla, valtion sertifioimilla terveysasemilla. Lääkäri ja sairaanhoitajat eivät pelkästään hoida sairauksia, vaan tekevät myös ennaltaehkäisevää työtä kampanjoimalla erilaisista terveyteen liittyvistä aiheista. Myös myönteiselle psyykkiselle työympäristölle annetaan runsaasti huomiota.

  CSR-sertifioitua tuotantoa

  MASCOTilla on yritysvastuualan kattavin tunnustus eli SA8000-sertifiointi.

  Lue lisää