Sky-Work

  Sky-Work korjaa, ylläpitää ja puhdistaa korkeita rakennuksia MASCOTin työvaatteissa. Ne takaavat tiimiläisille ainutlaatuisen liikkumisen vapauden, käyttömukavuuden ja korkeuksissa tarvittaville työkaluille sopivat taskut.
  Sky-Work Mies

  Työvaatteet uusissa korkeuksissa

  Sky-Workin köysityöskentelijät ahkeroivat korkeissa ja vaikeasti saavutettavissa paikoissa, joissa työvaatteiden on ehdottomasti oltava heille hyödyksi, ei haitaksi. ULTIMATE STRETCH -kankaasta ommellut työvaatteet takaavat täydellisen liikkumisen vapauden köysissä roikuttaessa. Hyvä istuvuus ja osaksi vaatteita ommellut taskut viimeistelevät käyttömukavuuden.

  Turvallisuudesta ja toiminnallisuudesta ei tingitä

  Kun työpaikka on 85 metrin korkeudessa, turvallisuudesta ei voi tinkiä. Lisäksi työvaatteissa pitää olla monenlaisia taskuja ja toimintoja, jotta tiimiläiset voivat pitää kaikki työkalut mukanaan. Sky-Workin vaatetustarpeet on ratkaistu MASCOTin suojavaatteilla ja turvajalkineilla.

  Sky-Work Mies

  Sky-Work

  Sky-Work on erikoistunut köysityöskentelyyn. Yrityksen nimi viittaa ammattilaisiin, jotka työskentelevät korkeuksissa köysien varassa. Pilvenpiirtäjien, tornien ja muiden korkeiden rakennusten seinustoilla työskennellään äärimmäisissä olosuhteissa, jotka asettavat työvaatteille tiukat vaatimukset.