Kasvosuoja

  Markkinoilla on ominaisuuksiltaan ja laadultaan erilaisia kasvosuojia. MASCOTin kertakäyttöiset kasvosuojat ovat kolminkertaisia ja CE-merkittyjä. Ne on hyväksytty lääkinnälliseksi varusteeksi EN 14683 -standardin tyypin IIR vaatimusten mukaisesti. Ne suojaavat käyttäjää hengittämästä ja levittämästä ilmassa leijuvia viruksia ja bakteereita. MASCOTin kasvosuojat ovat ihoystävällisiä ja niiden hengittävyys on hyvä. Tämä takaa, että ne tuntuvat mukavilta pitkäaikaisessakin käytössä.

  MASCOT® COMPLETE Kasvosuoja 20950-921

  Mitä tyyppi IIR tarkoittaa?

  Kasvosuojat jaotellaan kolmeen kategoriaan (tyypit I, II ja IIR). Tyyppi IIR tarjoaa parhaan suojan, koska se suojaa pienten ilmassa leijuvien hiukkasten lisäksi myös nesteroiskeilta. Niitä syntyy esimerkiksi puhuessa, aivastaessa ja yskiessä. Tyypin IIR kasvosuoja suojaa myös lähellä olevia.

  Miksi käyttää kasvosuojaa?

  Kasvosuojasta on tullut osa arkea monissa eri työtehtävissä. Se on tehokas henkilönsuojain, joka suojaa sekä itseä että muita bakteereilta ja viruksilta – niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

  Kasvosuojan käyttöohje

  1. Puhdista kädet huolellisesti.
  2. Ota kiinni korvalenkeistä ja aseta kasvosuoja kasvojen eteen. Nenärauta tulee ylös ja laskosten kuuluu osoittaa alaspäin.
  3. Venytä korvalenkit korvien taakse.
  4. Säädä kasvosuojan asentoa niin, että reunat sulkeutuvat tiiviisti nenän, leuan ja poskien ympärille.
  5. Kun haluat ottaa kasvosuojan pois, ota kiinni korvalenkeistä. Älä koske itse kasvosuojaan. Heitä käytetty kasvosuoja välittömästi roskakoriin.

  Kasvosuojan käyttöohje

  Käyttötarkoitus: Ehkäistä hengityksen, yskimisen ja aivastamisen kautta leviäviä tartuntoja. Estää pölyn, siitepölyn ja muiden ilmassa leijuvien hiukkasten sekä sairauksia levittävien bakteerien ja virusten sisäänhengittäminen.

  Varoitus: Tarkista ennen käyttöä, että pakkauksen sinetti on ehjä. Lapset saavat käyttää kasvosuojaa vain aikuisen avustamana.

  Kasvosuoja - Yksityiskohta

  Kestävyys

  MASCOTin kertakäyttöinen kasvosuoja säilyy kaksi vuotta valmistuspäivästä. Se pitää vaihtaa uuteen viimeistään neljän tunnin käytön jälkeen tai aina kun se kostuu tai likaantuu. Kasvosuoja pitää säilyttää kuivassa ja suojattuna suoralta auringonvalolta.